“نورالینک” با محصول اولیه “تلهپاتی”، ابداعی جدید برای تغییر شیوه تعامل ما با فناوری
ایلان ماسک به تازگی اعلام کرده است که شرکت نورالینک توانسته است تراشهای را برای اولین بار در مغز یک انسان کاشته باشد. او اطلاعات بیشتری را درباره محصول اول این شرکت که به نام “تلهپاتی” معروف است، منتشر کرده و امیدوار است که این محصول نقشی مهم در تغییر رویه تعامل ما با فناوری […]
ایلان ماسک به تازگی اعلام کرده است که شرکت نورالینک توانسته است تراشهای را برای اولین بار در مغز یک انسان کاشته باشد. او اطلاعات بیشتری را درباره محصول اول این شرکت که به نام “تلهپاتی” معروف است، منتشر کرده و امیدوار است که این محصول نقشی مهم در تغییر رویه تعامل ما با فناوری ایفا کند.
تلهپاتی نورالینک به این شکل عمل میکند: این تراشه قابلیت کنترل گوشی یا کامپیوتر را تنها با فکرکردن به کاربر میدهد. به عبارت سادهتر، شما با استفاده از این تراشه میتوانید تقریباً هر دستگاه الکترونیکی را با فکر خودتان کنترل کنید.
ایلان ماسک توضیح داده که افرادی که کنترل اعضای بدن خود را از دست دادهاند، اولین کاربران تلهپاتی خواهند بود. او این امکان را مطرح کرده که این تراشه به افرادی مثل استیون هاوکینگ کمک کند تا بهتر و سریعتر ارتباط برقرار کنند، به طور مثال، سریعتر از یک تایپیست یا مسئول حراجی. این تکنولوژی هدف اصلی نورالینک است.
اگرچه جزئیات زیادی از اولین کاشت تراشه در مغز یک انسان منتشر نشدهاند، اما ایلان ماسک اعلام کرده است که این تجربه موفقیتآمیز بوده است. او در پست خود اعلام کرده که نتایج اولیه از تشخیص امیدوارکننده اسپایک نورون حاصل از این کاشت خبر میدهد.
اسپایکها نوعی سلول فعالیت نورونی هستند که از سیگنالهای الکتریکی و شیمیایی برای ارسال اطلاعات به مغز و سایر نقاط بدن استفاده میکنند. نورالینک در بهار امسال موفق به دریافت تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای شروع آزمایشهای انسانی خود شد. این شرکت در پاییز اعلام کرده بود که به دنبال جذب داوطلبان برای شروع آزمایشهای بالینی انسانی است، و حالا بهنظر میرسد که این فاز بالاخره پس از اندکی تأخیر آغاز شده است.
در ماههای آینده باید منتظر باشیم تا نتایج عملکرد این تراشه در انسانها روشن شود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید