“وزیر بازرگانی آمریکا: تراشههای هواوی به سالها از فناوری فعلی ایالاتمتحده عقب افتادهاند”
وزیر بازرگانی آمریکا، جینا ریموندو، به تازگی اظهار داشته است که تلفن هوشمند جدید شرکت هواوی نشان میدهد که چین از فناوری تراشههای پیشرفته ایالات متحده عقب مانده است. او ادعاهای هواوی درباره پیشرفت در ساخت تراشه را کماهمیت جلوه داده است. به گزارش رویترز، جینا ریموندو اظهار کرده است که تحریمهای صادراتی علیه چین […]
وزیر بازرگانی آمریکا، جینا ریموندو، به تازگی اظهار داشته است که تلفن هوشمند جدید شرکت هواوی نشان میدهد که چین از فناوری تراشههای پیشرفته ایالات متحده عقب مانده است. او ادعاهای هواوی درباره پیشرفت در ساخت تراشه را کماهمیت جلوه داده است.
به گزارش رویترز، جینا ریموندو اظهار کرده است که تحریمهای صادراتی علیه چین کارساز بوده است و این اقدامات موجب مواجهه با چالشهایی برای کشورهایی مانند چین شده است. او تأکید دارد:
«کنترلهای صادراتی کارساز بودهاند، زیرا تراشههای استفاده شده در تلفن هواوی چندان پیشرفته نیستند و سالها از آنچه در ایالات متحده داریم عقبتر هستند. ما در ایالات متحده پیچیدهترین نیمهرساناها را داریم.»
باید توجه داشت که در سال گذشته میلادی، وقتی که ریموندو به چین سفر کرد، هواوی با معرفی یک گوشی هوشمند مجهز به تراشه پیشرفته 7 نانومتری بومی این کشور، توجه و تعجب او را جلب کرد، زیرا این فناوری نسلها جلوتر از تخمینهای ایالات متحده بود.
پیشرفت هواوی در حالی که تحریمهای آمریکا بر آن تحمیل شده بود، بسیار برجسته است. از سال ۲۰۱۹، هواوی در لیست محدودیتهای تجاری آمریکا قرار دارد. اما با تلاشهای مداوم دولت آمریکا برای فلج کردن صنعت نیمهرساناهای این کشور آسیایی، هواوی با معرفی میت ۶۰ پرو به عنوان نمادی از تجدید حیات فناوری چین شناخته شده است.
گرچه وزیر بازرگانی آمریکا تازهترین پیشرفتهای هواوی را نسبت به فناوریهای آمریکا کماهمیت میداند و معتقد است که هواوی سالها از آنچه در ایالات متحده وجود دارد، عقبتر است. او اعتراف میکند که آمریکا پیچیدهترین نیمهرساناها را در جهان دارد، درحالیکه چین این توانایی را ندارد.
با این وجود، برخی شرکتها مانند اینتل مجوزهایی به ارزش میلیاردها دلار برای ادامه فروش به شرکتهای چینی دریافت کردهاند. به نظر میرسد که اولین لپتاپ مجهز به هوش مصنوعی هواوی با تراشه اینتل عرضه خواهد شد که این موضوع موجب خشم قانونگذاران ایالات متحده شده است.
همچنین، آمریکا برخی کشورها مانند هلند، ژاپن، کره جنوبی و آلمان را برای محدود کردن بیشتر دسترسی چین به فناوری خارجی تحت فشار قرار داده است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید